Pelastusarmeijan kirpputoreista iCare secondhand -myymälöitä

Pelastusarmeija uudistaa kirpputori- ja kierrätystoimintaansa. Jatkossa kirpputorit tullaan tuntemaan iCare-myymälöinä, joiden sydämessä on hyväntekeväisyys. Uuden konseptin myötä liikkeistä tulee entistä kiinteämmin osa Pelastusarmeijan hyväntekeväisyystarjontaa ja varainhankintaa, johon kuuluu esimerkiksi Joulupata. 

Pelastusarmeija on ollut Suomen kirpputoritoiminnan pioneereja jo 1960-luvulta lähtien. Korostaakseen hyväntekeväisyysluonnettaan ja erottuakseen markkinoilla Pelastusarmeija uudistaa asteittain kaikki myymälänsä iCare-konseptin mukaisiksi.

”Myyntituotot menevät hyväntekeväisyyteen, niillä autetaan kotimaan vähävaraisia. Haluamme samalla kirkastaa ajatusta lahjoittamisesta. Lahjoittamalla laadukasta voi tukea hyväntekeväisyys-työtämme parhaiten. Siitä tulee myös nimi iCare, joka kuvastaa välittämistä”, kertoo Pelastusarmeijan iCare-myymälöistä vastaava Harri Lehti.

Ensimmäiset uudet liikkeet avautuvat marraskuun alussa kauppakeskus Willaan Hyvinkäälle ja kauppakeskus Tavastilaan Hämeenlinnaan.

Ensimmäisten iCare-myymälöiden avajaisia vietetään Hyvinkäällä ja Hämeenlinnassa marraskuussa. Liikkeet on toteutettu kokonaan uuden ilmeen mukaisesti. Nimi juontuu Pelastusarmeijan kier-rätyspuodeista Virossa, mutta uuden konseptin logo ja myymäläilme on suunniteltu Suomessa. Liikkeiden ulkoasu raikastuu ja tuotevalikoima selkeytyy – iCare-myymälät tulevat pääosin keskit-tymään vaatteisiin, asusteisiin ja kodin pientavaroihin.

Vuodenvaihteessa avautuu iCare Jämsän keskustaan, minkä jälkeen kaikki myymälät muuttuvat asteittain iCare secondhand -liikkeiksi. ”Mahdollisimman reipas siirtymä on tavoitteemme, mutta koska haluamme tehdä asiat viimeisen päälle, emme kiirehdi. Myös uudet liiketilat ovat mahdollisia”, täsmentää Harri Lehti. Pelastusarmeijalla on Hämeenlinnan iCaren avautumisen jälkeen yhteensä 18 secondhand-myymälää ympäri Suomea.

ICare on välittämistä ja hyvän tekemistä yhdessä

Uusi raikas ilme ja uusiutuva tavaravalikoima houkuttavat toivottavasti myös aivan uusia kohderyhmiä. iCare tulee näkymään myös verkossa osoitteessa www.icare-secondhand.fi.

Uudet iCare secondhand -myymälät ja aikataulu:

iCare Hyvinkää, avajaispäivä 1.11.2019

Kauppakeskus Willa
Hämeenkatu 9
avoinna ma–pe klo 10–19, la klo 10–16

iCare Hämeenlinna, avajaispäivä 6.11.2019

Kauppakeskus Tavastila
Eteläkatu 14
avoinna ma–pe klo 10–18, la klo 10–16

One thought on “Pelastusarmeijan kirpputoreista iCare secondhand -myymälöitä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.